GOD JUL

I dag är det julafton så himla roligt. Jag vaknade vid 07:10 och kollade på sista avsnittet på julkalendern sedan somnade jag om och vacklade vid 10:00 och gick ner, när jag kom ner så hade tomten tappat en julklapp som han gör varige år jag öppnade och det var en bok om bakom twilight bakom kulisserna i den första filmen om jag kunde drömma. Spänande.
Kl 3 ska jag se kalle anka som jag tror alla kommer att sita och kolla på.
Jag är så nyfiken om vad det är som ligger under granen  för när jag kom ner så hade dom lagt paketen under granen.


                                     Twilight bakom kulisserna


SNÖAR IDAG!

NU ÄR DET JUL SNART BARA 3 DAGAR KVAR
Jag vacknade vid 9 och såg att det snöade jag blev så glad i dag har jag en fulspexad dag.
Jag sitter på mammas jobb och ätter lussekatter och varm choklad och väntar tills vi ska åka ska nämligen till Liseberg och äta julbord med min syssling och hennes mamma och pappa, Jag ska också ätta julgodis som är så gott.

Lägger ut bilder i morgon eller sent i dag      


LUCIA

Jag vaknade vid 10 och åt till frukost en lussekatt med det glas mjölk det är så gott.
Jag ska åka till Alingsås med min mamma och mormor vi ska jul handla och kanske fika något gott.


Lussekatter

Jag ska baka lussekatter lite senare man vill ju ha det till frukost på lucia det är så mumsigt.  
Ni får se resultatet senare.
Ska fira mormor nu och sedan ska jag baka.


LUSSE ROCK

Jag var på Lusse rock det var roligt. Jag träffade Johan Palm och fick hans autograf det var ganska många band som spelade det var roligt.
Erik vann Idol det var som jag tänkte att det kommer att bli. Jag sov över hos Sara sedan vi kom hem vid 00:15 för Lusse rock slutade kl 00:00 sedan kollade vi på tv och la oss kl 02:00
Det var en rolig dag.



                                Vinnar låten Erik


Supermassive black hole - twilight


Min idag

I dag var det en seg dag i skolan så tröt. Men efter skolan tog jag en titt in i centrum och köpte en tunika och jag köpte också en lussekatt och sen gick jag hem och städade till min lila hamster.

Jag ska gå och träna kl 19:30 på disco aerobics jag tänkte ha på mig något disco aktigt, jag stog framför garderoben och spegel och funderade på vad man kan ha på sig på en disco träning, jag tänkte ha på mig ett linne som är fullt med paljetter men hade inget bra så det blev ett par svarta byxor med en vit tröja med glittersprej på mej äntligen har jag bestämt mig jag fixade mej 1 och en halv timme innan jag ska åka i väg.     
Jag ska träna med min kompis sara och hennes mamma   


Idol så himla bäst :D

Det var så himlar roligt på IDOL jag skrek som bara den så har ont i halsen nu. Tove som jag hejade på  åkte tyvärr ut  men nu så vinner Erik helt klart.
När vi kom ut ur IDOL så väntade vi på Saras pappa medans vi väntade så sa Sara kolla där är Mariett så jag gick fram och skakade hand med henne innan hon satt sig i taxin.       

Här kommer några bilder från IDOL<3   













RSS 2.0